PÄÄJÄÄSSÄ.COM -KAUPPA TIETOSUOJASELOSTE

Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://kauppa.minnala.net
Olemme osa Pääjäässä.com-sivuston toimintaa.

– Keräämme tietoja sinusta kaupan kassalla.

Mitä keräämme ja säilytämme

Kun vierailet tällä sivustolla, seuraamme:

 • Tuotteet joita olet katsonut: Käytämme tätä, esimerkiksi, kun näytämme tuotteita joita olet äskettäin katsonut.
 • Sijainti, IP-osoite ja selaimen tyyppi: Näiden avulla arvioimme verojen ja toimituskulujen määrän
 • Toimitusosoite: Kysymme tätä, jotta voimme -esimerkiksi- arvioida toimituskulut ennen kuin teet tilauksen ja lopuksi lähettää tilauksen.

Käytämme evästeitä myös jotta säilytät ostoskorin sisällön kun selaat sivustoa.

Kun ostat meiltä, pyydämme tietoja kuten nimi, laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, luottokortin tai maksamisen tiedot ja valinnaiset käyttäjätilin tiedot kuten käyttäjätunnus ja salasana. Käytämme näitä tietoja tarkoituksiin kuten :

 • Lähettää tietoja tilistäsi ja tilauksesta
 • Vastata pyyntöihisi, mukaan lukien hyvitykset ja valitukset
 • Käsitellä maksuja ja estää petollista toimintaa
 • Luoda käyttäjätilisi kauppaamme
 • Noudattaa kaikkia lain velvotteita, kuten verojen maksaminen
 • Parantaa kaupan tarjontaa
 • Lähettää markkinointiviestejä, jos valitset että haluat vastaanottaa niitä.

Jos luot tilin, tallennamme nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron joita käytetään kassalla täyttämään kenttiä tulevissa tilauksissa.

Yleensä säilytämme tietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä niihin tarkoituksiin joita varten keräämme tiedot ja käytämme tietoja ja niin kauan kuin meidän on ne lain mukaan säilytettävä. Esimerkiksi, säilytämme kaupan tiedot 10 vuodeksi verotusta ja kirjanpitoa varten. Tämä sisältää nimen, sähköpostiosoitteen ja laskutus- ja toimitusosoitteet.

Tallennamme myös kaupan kommentit ja tuotearvioinnit jos kirjoitat sellaisia.

Saamme kolmansilta osapuolilta tietoa kun meille kirjautuu PayPal-maksu. Maksun tiedoissa lukee asiakkaan jo meille antamat tiedot, tieto tilatuista tuotteista sekä tieto maksutapahtuman hyväksymisestä. Kuljetusliike jakaa tiedon paketin kulkemisesta lähetyspisteestä päätepisteeseen omalla palvelusivustollaan.

Pankki jakaa tiedon maksutapahtumasta, kun ostaja maksaa tilisiirrolla ostoksensa. Tämä tieto näkyy meillä tiliotteessa. Tietoa ei ole mahdollista muokata jälkikäteen. Näkemämme tiedot ovat: maksupäivä, maksajan tilinhaltijan nimi, viitenumero, pankkitapahtuma ja summa. Nämä tiedot eivät sisällä osoitetietoja eikä muutakaan henkilötietoa.

Ketkä pääsevät käsiksi tietoihin

Tiimimme jäsenet pääsevät tietoihin joita annat meille. Tiimi koostuu ylläpitäjästä/kauppiaasta sekä mahdollisesta teknillisestä tukihenkilöstä. Ylläpitäjä/kauppias että Teknillinen tukihenkilö pääsevät näihin:

 • Tilaustiedot kuten mitä ja milloin ostettiin ja minne tilaus lähetettiin sekä
 • Asiakkaan tiedot kuten nimi, sähköpostiosoite ja laskutus- ja toimitustiedot.

Tiimimme jäsenet pääsevät näihin tietoihin jotta voivat täyttää tilaukset, käsitellä hyvitykset ja voivat tarjota tukea.

Mitä jaamme muiden kanssa (kauppa)

Jaamme tietoja niiden kolmansien osapuolten kanssa jotka auttavat meitä käsittelemään tilauksia ja tuottamaan sivuston palveluita. Näitä palveluja ovat muun muassa kuljetusfirma, analytiikka ja maksupalvelut.

Maksut

Hyväksymme PayPal-maksuja. Kun maksuja käsitellään, joitakin tietojasi siirretään PayPal-maksupalveluun. Näitä tietoja ovat mm. tiedot joita tarvitaan maksun toteuttamisessa tai -tukemisessa, esimerkiksi ostosten kokonaissumma ja laskutustiedot.

Katso täältä lisää PayPal yksityisyydensuojasta.

Shopping Cart
Scroll to Top