Tuotetietoa | Mittataulukko & pesuohjeet

PAINATUKSET VALMISTETAAN SUOMESSA

Tuotantoportaassa käytetään ainoastaan Suomessa sijaitsevia, suomalaisten yritysten palveluita. Kaikki painatusten kuvat ja kuviot on leikelty niille tarkoitetuilla laitteilla ja työstetty muutoin käsin omassa työpajassani.

TUOTEKUVAT

Kaikki tuotekuvat ovat viitteellisiä ja ne on rakennettu tuotekuviksi digitaalisesti. Tuotekuvissa olevat kuvat ovat juuri sen näköisiä kuin valmiissa tuotteessakin. Tuotekuvan PERUS-paita on esimerkiksi tehty esittämään paidan kokoa S.

Tuotekuvien käyttö ilman lupaa on kielletty.

KÄYTETTY PAINOMENETELMÄ & MATERIAALIT

Kuvat painetaan tekstiileihin käyttämällä lämpöprässiä, jolloin tulos on kestävä. Kuvat asetellaan kankaaseen käsin, joten jokainen tekstiili on siten uniikki, vaikka niitä olisikin monta samaa tuotetta. Painatustyö on käsityötä.

Kuvissa käytetään lämpösiirtomateriaaleja, joita saa vain alaan perehtyneiltä ammattilaisilta. He takaavat painomateriaalien laadun käyttämällä parhaita tulostuslaitteita sekä tulostemateriaaleja. Kuvat eivät ole marketeista hankittuja silittämällä kiinnitettäviä siirtokalvoja, vaan käytetty materiaali tarvitsee huomattavasti suuremman lämpötilan ja suuren paineen tarttuakseen tekstiiliin jämäkästi kiinni. Kuva ei näin ollen irtoa pesussa, kunhan muistaa noudattaa pesuohjeita. Tuotteiden pesunkestävyyttä on testattu lapsiperheissä, joissa on todettu materiaalien olevan erittäin laadukkaita, ja kestävän pesusta pesuun!

MITTATAULUKKO

Pääjäässä.com-kannatustuotteissa T-paitapohjana käytetään laadukasta Sol’s-merkkiä, joka valmistaa massatuotantoon tarkoitettuja tekstiilejä. Muita vastaavia merkkejä ovat muun muassa Fruit Of The Loom tai Clique. Käytämme kuitenkin Sol’s-merkkiä sen laadun takia.

Mittausperuste:
Olkapää-helma / leveys kainalosta kainaloon

Perus-T | UNISEX (kork/lev)

S = 62/49cm
M = 72/53cm
L = 74/56cm
XL = 76/58cm
XXL = 78/62cm
3XL = 80/64cm
4XL = 84/68cm
5XL = 88/72cm

Tuotteen yhteydessä on kerrottu tarkemmat mitat, mutta esimerkiksi T-paidat ovat kaikki saman kokoisia, jollei ne ole Uusittu-tuotantoa.

PESUOHJEET

Laitan jokaisen tuotteen kohdalle oman pesuohjeen, koska voi olla vaikea liittää kaikkiin Uusittu.fi-tuotteisiin sama pesuohje. Tuote valmistetaan kuitenkin kierrätysmateriaaleista, ja toisinaan tuote voi olla kasattu erilaisista materiaaleista ja pesu on jopa mahdotonta.

T-Paitojen pesu

Jos paidassa ei ole pesulappua, sille laitetaan tilauksen mukana oma pesuohje.

  • Käännä tekstiili nurinpäin
  • Pesulämpötila 40°C
  • Silitys: katso paidan pesulapusta tarkemmat tiedot. Silitystä ei suositella kuvan kohdalta.
  • Ei kuivausrumpuun

Pipojen pesu

Pipojen mukana laitetaan sille tarkoitettu pesuohje.

  • Käännä tekstiili nurinpäin
  • Pesulämpötila puuvilla 40°C
  • Pesulämpötila fleece-sisuksella 30°C
  • Silitystä ei suositella, pipo yleensä oikonee käytössä
  • Ei kuivausrumpuun
Shopping Cart
Scroll to Top